Τετάρτη, Απριλίου 09, 2008

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΣΑΓΚΑΗ..

from; katsekatoapotidropa@souli.com
to:οpiosnane@dropi.gr


Αγαπητοι κυριοι θα ηθελα να ζητησω συγνωμη σχετικα με τη λαθος αποστολη
ντροπας στην κατα ολα αγνων προθεσεων ομαδα σας,που επανειλημενως
εχει τιμησει τα χρηματα(τα χρωματα ηθελα να πω)της κωλοχωρα σας γνωστη
και ως ellada.Επισης αναλαμβανω τις ευθυνες για το ασφαλιστικο,την υποθεση
Ζαχοπουλου,τα δομημενα και αδομητα ομολογα, την κριση στα Ιμια,την μικρασιατικη καταστροφη και τελος παντων οτι αλλο θελετε.Αν θελησετε καποια αλλη αναληψη ευθυνης,παρακαλω μην διστασετε διολου.

ειλικρινα δικη σας

sou-li(μακρινη απογονος του Bruss Lee)


πηγή :
makakasgr

1 σχόλιο:

St_Petros είπε...

Καλά δε θα πω τίποτα για την όλη διαδικασία. Όπως με τους Κεντέρη - Θάνου (Κεντέρη κατούρα, να γίνουμε μαστούρα και τέτοια). Όμως αυτό που προβληματίζει είναι ότι η Ελλάδα γίνεται στόχαστρο. Γιατί όλοι παίρνουν ντόπες. Από τη Β' Εθνική πινγκ πονγκ της Γουατεμάλα μέχρι την Αμερική στον τελικό "κατοστάρι" στους Ολυμπιακούς. Αλλά μόνο την Ελλαδίτσα πιάνουν.

Και στην τελική όταν θα έρθει ο ανηψιός μου (δε λέω γιος μου γιατί είμαι αχαΐρευτος) και πει "Θείε σήμερα έκανα ρεκόρ στην άρση βαρών" θα φουσκώσω περιφάνεια (εγώ, οι γονείς του, κάτι θειάδες από το χωριό). Είναι τα μυαλά των Ελλήνων που φουσκώνουν εύκολα. Ο μεγαλοϊδεατισμός. Μπορεί το πιτσιρίκι να ήταν τελευταίο μέχρι εκείνη τη μέρα και να το πότισε κάτι καλό ο προπονητής.

Γενικά εκεί που θέλω να καταλήξω, παίζονται φράγκα στις πλάτες των αθλητών, γιατί τα χοντρά δεν τα τσεπώνουν οι αθλητές. Τα τσεπώνουν οι παράγοντες. Άντε να τραβήξουν να βρουν κανάν υπεύθυνο (ή ακόμα καλύτερα να επιστρέψει η Ελλάδα σε τριτοκοσμικές επιδόσεις στα αθλήματα με 1-2 διακρίσεις το χρόνο αλλά χωρίς ντόπα) και να μη σταυρώνουν συνομήλικους μας ονειροπόλους. Αυτοί φταίνε το λιγότερο