Κυριακή, Ιουνίου 17, 2007

Τι βραβεία Αρίων μου λες....

Στο indy ξεκίνησαν φέτος τα βραβεία "Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus"...
Εμείς τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και ελπίζουμε πως θα γίνει πλέον θεσμός :Ρ
Παραθέτω το post που μου άρεσε περισσότερο από όλα και ψηφίζω για την πρώτη θέση...















"Την πρωτιά μας την έκλεψε ο κόκκινος......αλλά την δεύτερη και ίσως και την τρίτη θέση την έχουμε εξασφαλίσει με αυτήν την φωτογραφία.

Για αρχή, έχουμε τον δεινό τερματοφύλακα που με περισσή τέχνη αναχαιτίζει την πορεία του τρομοκράτη αυγού. Παρατηρήστε πως με το ένα μόνο χέρι "συλλαμβάνει" το ωό, ενώ επιδεικνύει την άνεσή του αφήνοντας το άλλο του χέρι να ακουμπήσει απαλά στην μέση, σε μια εξαίσια και φινετσάτη πόζα που και ο James Bond θα ζήλευε. Το ανέκφραστο προσώπό του, φαίνεται να λέει: Σιγά τα αυγά!, επιβραβεύοντας τον εαυτό του για τα αιλουροειδή αντανακλαστικά του.
Χωρίς να το γνωρίζει βέβαια, με το χέρι στην μέση του απλώς πασαλείβει τον λεκέ από γιαούρτι που ήδη έχει. Επίσης δυστυχώς δεν του κόβει να αποκρούσει την μπαλιά με κλειστή παλάμη, με τα εμφανή αποτελέσματα. Το δε ανοιχτό κράνος, παρακαλάει τους "επιθετικούς" να σημαδέψουν στο πρόσωπο.
Γατόνι.

Πάμε στο μοντέλο νούμερο δύο, όπως βλέπουμε την φωτογραφία, τέρμα αριστερά.
Αναφέρομαι στην μοναδική αυτή φυσιογνωμία, που έχει πάρει πόζα πολεμιστή Ράμπο, γεμάτη περηφάνεια, πατριωτισμό, ανωτερότητα και γιαούρτι. Η στάση του αποπνέει μια αδιαμφισβήτητη σιγουριά για το είναι του. Μπορείς σχεδόν να τον ακούσεις να γρυλλίζει. Η τεστοστερόνη του στάζει από τα αυτιά ενώ η απόσταση που έχουν τα πόδια του μεταξύ τους συμβολίζουν την σιγουριά του για το πόσο καλά πατάει στην γη. Η κινησεολογία του το κάνει σαφές: είναι ένας γεννημένος ήρωας.
Βέβαια απ'την άλλη, η τεράστια κουτσουλιά από πτερανόδοντο που έχει στο παντελόνι του, τον ακυρώνει με έναν ξεκαρδιστικό τρόπο. Έτσι όπως έχει στηθεί, με τα χέρια σχεδόν μέσα στο σώβρακο, καλύτερα να ζωγραφίσει και έναν στόχο στο στήθος.
Δεν είναι σαφές αν ο τερματοφύλακας σε μια προσπάθεια να τον μουτζώσει για το χάλι του, άθελά του απέκρουσε και το αυγό. Διερευνάται από την βαλλιστική την στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές.

Τρίτη υποψηφιότητα, ο λαίμαργος μπατσάκος στο χακί, πίσω από τον γιαουρτοπαντελονή.
Μια ντροπαλή παρουσία, αλλά με κοινωνικές ευαισθησίες. Δεν άφησε τόση τροφή να πάει χαμένη. Άλλοι στην Αφρική λιμοκτονούν. Μάζεψε τα αυγά και τα γιαούρτια και τα έκανε ένα λαχταριστό σάντουιτς που περιδρομιάζει, απαθής από τον κίνδυνο που διατρέχουν οι πασαλειμμένοι στην πρωτεϊνη συνάδελφοί του. Αν και outsider, θα ψηφιστεί απο τους συνειδητοποιημένους πολίτες."

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο συγγραφέας είναι σύμφωνος με την αναδημοσίευση και σε ευχαριστεί για την ψήφο σου.

-Deadeye

HolidaysInPlatamon είπε...

Και εγώ από την μεριά μου ευχαριστώ τον συγγραφέα για το άφθονο γέλιο που μας χάρισε με αυτό του το σχόλιο :Ρ