Παρασκευή, Απριλίου 04, 2008

Η λύση είναι μία σύνορα με Κολομβία



Βάλαμε τελικά το βέτο στα Σκόπια και δεν μπαίνουν στο ΝΑΤΟ έτσι για να δουν τι καλοί γείτονες είμαστε.Χάρη τους κάναμε, δεν βλέπουν τι περνάμε εμείς από τη νατοική συμμαχία!Τόσα χρόνια όλα τα προβλήματα τα έχουμε από τους λεγόμενους συμμάχους ενώ με τους <<εχθρούς>> μια χαρά τα βρίσκουμε.

Χαρά ο Καραμανλής χαρά και η Μπακογιάννη τέτοια διαφήμιση στη ΝΔ ούτε όταν πήραμε το EURO δεν έγινε.Όλοι έδωσαν συνέντευξη όλους τους είδαμε να περιφέρονται στα κανάλια μόνο οι ποδοσφαιριστές ήταν άφαντοι.Έτσι και τώρα δηλαδή αντί τα φώτα να πέσουν πάνω στο λαό πήγαν και έπεσαν τα άτιμα σε κάθε άσχετο.

Όχι αναγνωρίζω και το έργο του Καραμανλή δεν μπορώ να πω.Όλο το μπουφέ στο συμβούλιο του ΝΑΤΟ έφαγε ο άνθρωπος για να μην πάει χαμένος και στενοχωρηθεί ο Μπους που μετά από την κατρακύλα που έχει πάρει το δολάριο μετράει και το λεπτό.

Η μεγάλη θυσία όμως έγινε από την Μπακογιάννη.Λίγο το έχετε από εκεί που ήταν έτοιμη να πει ευχαριστώ στους Αμερικάνους για τη βοήθεια στο Σκοπιανό να τους πάει και κόντρα στο τέλος.Ηρωίδα η Ντόρα σωστή Μπουμπουλίνα, μόνο η παραδοσιακή φορεσιά της λείπει και ένα τουφέκι στο χέρι.

Οι Σκοπιανοί από την άλλη το πήραν κατάκαρδα και μας κατηγορούν ότι έχουμε απωθημένα.Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή.Εμείς φταίμε έπρεπε να συμφωνήσουμε να μπούνε και να κάνουν τόσους εχθρούς να δούνε τι πάει να πει ΝΑΤΟ.

Τα Σκόπια μπορεί να μη πήραν την πολυπόθητη για αυτούς πρόσκληση δεν έγινε το ίδιο με την Κροατία και τη Αλβανία όμως.Καταλαβαίνεται δηλαδή με Αλβανία και Τουρκία στο ΝΑΤΟ τίποτα δεν μας σώζει πλέον, ούτε τα σύνορα με την Σερβία.

Η λύση είναι μία λοιπόν σύνορα με Κολομβία για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.Μάλιστα προτείνω επειδή είναι κουραστικό να παίρνουμε τόσες χώρες να μετακομίσουμε ομαδικός στο Περού και να έρθουν αυτοί εδώ.Θα χαρούν αυτοί θα πουν ωραία ξεφύγαμε από την Αμερική αλλά που να ξέρουν ότι εδώ υπάρχει πιο πολύ Αμερική από ότι εκεί.Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο όμως ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Πηγή: το κέιμενο γράφτηκε από τον arkando και δημοσιεύτηκε στο blog
morfini


ΥΓ : arkande σου άλλαξα τη photo...ελπίζω να μη σε πειράζει ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: