Τρίτη, Μαρτίου 20, 2007

Επικηρήσουν αυτοί-επικηρήσουμε κι εμείς....






















Επικηρύσσεται ο ''Επαναστατικός Αγώνας''
20/3/2007 11:25

Με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης, επικηρύσσεται χρηματική αμοιβή ύψους 800.000 ευρώ σε οιονδήποτε δώσει στοιχεία και πληροφορίες στις αρμόδιες Αρχές, που θα οδηγήσουν στην εξάρθρωση της Οργάνωσης ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ'', στην εξιχνίαση των εγκλημάτων που έχει τελέσει και στη σύλληψη των δραστών.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, για τα πρόσωπα που θα δώσουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλισθεί ανωνυμία έναντι κάθε αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

Πληροφορίες δίνονται απο τη Δ/νση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (ΔΑΕΕΒ), Λ. Αλεξάνδρας 173-Αθήνα, στα τηλέφωνα 170 και 1014.

Πηγή ΑΠΕ




Εγώ λέω να προσφέρουμε ΟΛΟΙ λεφτά και να επικηρύξουμε τον βλακόβλακα που βλέπεται στην photo!!!Είμαι σίγουρος πως θα προσφερθούν αρκετά εκατομμύρια ευρώ!Το πρόβλημα μας είναι άραγε ο "Επαναστατικός Αγώνας" ή η πολιτική που ασκεί ο εν λόγω βλάκας?
Το θέμα είναι η ρουκέτα που έριξε ο "Επαναστατικός Αγώνας" ή οι χιλιάδες που έχει σφάξει η πολιτική του ποιο ηλίθιου ανθρώπου του κόσμου και των συνεργατών του???
Ιδού η απορία...Ααααχ ρε Σαίξπηρ αυτό ήταν το ερώτημα που έπρεπε να θέσεις και είμαι σίγουρος πως η απάντηση είναι ήδη δεδομένη.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: