Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2007

Μακελάρηδες

Οι αμερικανικές δυνάμεις σκότωσαν 19 αντάρτες και 15 γυναικόπαιδα σε αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποίησαν στα βόρεια της Βαγδάτης, με στόχο ανώτερα στελέχη της οργάνωσης Αλ Κάϊντα του Ιράκ, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι στρατιωτικές αρχές.

"Λυπούμαστε για τους τραυματισμούς ή τους θανάτους πολιτών όταν οι συμμαχικές δυνάμεις προσπαθούν να εξαλείψουν την τρομοκρατία από το Ιράκ", είπε ο ταγματάρχης Μπραντ Λέιτον, εκπρόσωπος των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ."Οι τρομοκράτες αυτοί επέλεξαν σκόπιμα να θέσουν σε κίνδυνο αθώους Ιρακινούς, γυναίκες και παιδιά, με τις πράξεις τους και την παρουσία τους", πρόσθεσε. (ΑΠΕ)
Στη φωτογραφία μια τρομοκράτισσα της Αλ Κάϊντα, προσπαθεί να ξεφύγει παριστάνοντας την αθώα παιδίσκη.
.
update:
Σε άλλη τραγωδία, επίθεση αυτοκτονίας αυτή τη φορά, ένα παιδί και ένας 35χρονος σκοτώθηκαν και άλλα 20 παιδιά τραυματίστηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας σε πλατεία της πόλης Τουζ του βόρειου Ιράκ. Ο καμικάζι είχε μεταμφιεσθεί σε πωλητή ζαχαρωτών και πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο της πλατείας.Ένα επτάχρονο παιδί σκοτώθηκε μαζί με έναν 35χρονο πατέρα, που είχε μόλις αφήσει το παιδί του στην πλατεία, αλλά ανησύχησε από την ύποπτη συμπεριφορά του πωλητή ζαχαρωτών και προσπάθησε να το απομακρύνει. Εκείνη τη στιγμή ο καμικάζι πυροδότησε το μηχανισμό.
Πόσες τέτοιες απίστευτες τραγωδίες διαβάζουμε κάθε μέρα, σχεδόν αδιάφοροι. Έχουμε αναισθητοποιηθεί από την υπερπροσφορά βίας και σεξ των ΜΜΕ. Προσφορά βέβαια που υποσυνείδητα χορταίνει τη μαύρη ύλη της ψυχής μας.


πηγή: http://stratolatis.blogspot.com/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε ρε παιδιά. Σε καμιά δεκαριά χρόνια θα πάρει η Κοντολίζα το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης ή κάτι άλλο. Κάτι θα βρουν να της δώσουν...

RoGiN είπε...

Αφού δεν τις δίνουν τίποτα άλλο(....),
ας πάρει κάνα Νόμπελ κι αυτή....

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς πάντως που ήρθε η δημοκρατία σε αυτά τα μέρη και γεύονται τα καλά των δυτικών κοινωνιών. Είχαν στο Ιράκ τέτοια εκρηκτικά μέχρι χθες; είχαν αλ κάιντα;

RoGiN είπε...

Δόξαζουν οι Ιρακινοί τον Μπους που έφερε τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη χώρα τους...........