Πέμπτη, Μαΐου 03, 2007

Για τρελά γέλια...

"Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος πρότεινε συνεργασία με την Τουρκία για την ηλεκτροδότηση των ακριτικών νησιών. Θα μένει τρεις μέρες χωρίς ρεύμα η Νίσυρος και οι κάτοικοι θα βρίζουν τον Ερντογάν.


Ο Άκης Τσοχατζόπουλος –ναι, ζει - πιστεύει πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνει στροφή στ’ αριστερά. Δεξιά δεν έχει χώρο - στα δεξιά του ΠΑΣΟΚ είναι πια μόνο ο τοίχος. Πάντως αν τελικά στρίψουν προς τ’ αριστερά, να προσέξουν να μην πέσουν πάνω στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Γιάννης Κότσιρας είπε στον Λάκη Λαζόπουλο πως ένας φίλος του τού είπε ότι «δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις αλλά πόσες φορές θα σηκωθείς». Το όνομα του σοφού φίλου του δεν το αποκάλυψε επειδή είναι σεμνός - οφείλω να παραδεχτώ πως δεν γνώριζα ότι ο κ. Κότσιρας κάνει παρέα με τον Νέλσον Μαντέλα.


Μετά από ένα τηλεφώνημα του πρωθυπουργού, παραιτήθηκε ο υπουργός Απασχόλησης Σάββας Τσιτουρίδης – το περίεργο δεν είναι ότι του ζήτησε να παραιτηθεί αλλά ότι τον είχε υπουργοποιήσει δυο φορές. Ο κ. Τσιτουρίδης είχε επιλέξει ως συνεργάτες του τον κ. Ευγένιο Παπαδόπουλο και τον κ. Αγάπιο Σημαιοφορίδη αλλά οι δημοσιογράφοι επιμένουν πως οι δυο κύριοι δεν ήταν τόσο αθώοι όσο ο υπουργός – θα υποπτευόσασταν εσείς ποτέ έναν Ευγένιο κι έναν Αγάπιο;"

Κείμενο παρμένο από τον πασίνωστο πλέον
  • pitsiriko
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: