Πέμπτη, Μαΐου 17, 2007

Συλλογή υπογραφών για το blogme.gr











Όπως είχα γράψει σε παλαιότερο post :
"Τρίτη, Δεκέμβριος 05, 2006
Η βλακεία δεν έχει όριο σε αυτή τη χώρα!!!Μήνυση έκανε γνωστός τηλε-βιβλιοπώλης στον Αντώνη Τσιπρόπουλο (ιδρυτής του Blogme.gr) !
Ο λόγος??? Αναπαρήγαγε με την μέθοδο των RSS λεγόμενα ενός άλλου blogger τα οποία προσέβαλαν τον γνωστό τηλε-βιβλιοπώλη!Πρίν λίγες μέρες το Ανώτατο Δικαστήριο Καλιφόρνιας εξέδωσε απόσταση-σταθμό κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής δίκης με παραπλήσια -προς το blogme.gr υπόθεση.Τι αποφάσισε?Πως οι δικτυακοί τόποι οι οποίοι απλά δημοσιεύουν πληροφορίες με προσβλητικό ή παραπλανητικό περιεχόμενο, δεν μπορούν να κατηγορηθούν ή να μηνυθούν για λιβελογραφία!
Από αυτή την ιστορία προκύπτει ένα εύλογο ερώτημα...Κύριε τηλε-βιβλιοπώλη και όχι μόνο θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση:Θα κάνετε μήνυση και στο Google,στο Yahoo!,στο MSN Live!,στο BBC?Και αν όχι για ποιό λόγο?Και αυτά τα μεγαθήρια την ίδια μέθοδο χρησιμοποιούν..Το RSS!Αλλά ξέχασα...η βλακεία φτάνει ΜΟΝΟ μέχρι τη μικρή ΣΟΥ Ελλάδα...
Το blog για το οποίο γίνετε ο λόγος είναι το funEL !!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας..... "

Έφτασε λοιπόν η μέρα της δίκης του Αντώνη...
και πρέπει να είμαστε όλοι μας στο πλευρό του...ακόμα κι αν δεν τον ξέρουμε,αν βρισκόμαστε χιλιόμετρα μακριά του,αν είναι ένας τελείως άγνωστος...Αυτή τη στιγμή ο Αντώνης εκπροσωπεί τη κοινωνία των ελλήνων bloggers...Μπορεί να φαίνεται σε πολλούς ότι δεν τους αγγίζει αυτή η υπόθεση και δεν μπαίνουν στον κόπο καν να διαβάσουν το άρθρο ολόκληρο...Να τους ενημερώσω όμως πως αυτή η δίκη μας αφορά ΟΛΟΥΣ!!!
Ποιός από εμάς δεν έχει βάλει ένα <<παράνομο>> link ποτέ στο blog-site του?
Ποιός από εμάς δεν έχει πεί κάτι το <<μεμπτό>> για κάποιον άλλο???
Ε λοιπόν καταλάβετε το....Για αυτούς τους λόγους δικάζεται ο Αντώνης...

Συλλογή υπογραφών και περισσότερων πληροφοριών στο
http://www.develop4democracy.org/petition/

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

και φυσικα υπογραψαμε...

HolidaysInPlatamon είπε...

πρέζα tv έχω μία ερώτηση για το blog σου...αποτελείται από ομάδα ή είσαι ένα άτομο που γράφεις?
όσο για τις υπογραφές είναι πλέον καθήκον μας να βοηθήσουμε τον Αντώνη...