Τετάρτη, Ιουνίου 04, 2008

Κρατική ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ!!!!!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Το Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Κίνημα Λευκιμμαίων Αθήνας, με αφορμή και τα τελευταία γεγονότα, καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 6-6-2008 και ώρα: 18.00 μπροστά στη βουλή και απαιτεί:
· Την άμεση απομάκρυνση των δυνάμεων καταστολής που βρίσκονται στον τόπο μας και τρομοκρατούν τους συμπολίτες μας · Τη ματαίωση της κατασκευής του παράνομου Χ.Υ.Τ.Α στα Μεσοράχια Λευκίμμης · Την εύρεση και άμεση εφαρμογή λύσης για την ολοκληρωμένη διαχείριση των σκουπιδιών για όλη την Κέρκυρα ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

http://xyta-lefkimis.blogspot.com/

http://www.ppkla.blogspot.com/



και πάρτε και την φωτογραφία που ο ΜΑΤάς πατάει τον 16χρονο (ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι ακόμα βαριά τραυματισμένος)μετά από την καταδίωξη του και αφού χτύπησε γυναίκα στη προσπάθεια του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει τη ζωή της....


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

einai ntropi ayto pou ginete.kapos prepei na antidrasoume oloi mas!!!!!

HolidaysInPlatamon είπε...

θα συμφωνήσω και με τους 2...
Σήμερα προγραμματίζεται εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Κέρκυρα, από σωματεία και φορείς που ζητούν την άμεση απόσυρση των κατηγοριών από όλους τους συλληφθέντες.

Το κακό είναι πως δν ζητάν να απαγγελθούν κατηγορίες στους αστυνομικούς-υπεύθυνους...

KIKO είπε...

simera to ika stin larisa stinei mikrofoniki stin plateia taxidromioy stis 6 to apogeyma me skopo tin stiriksi stoys katoikoys tis leykimis