Παρασκευή, Φεβρουαρίου 01, 2008

CyberAnarchy


Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με μία <<δυνατή>> clan που έχει σαν στόχο της να <<σπάει>> δημόσια sites(κατά κύριο λόγο),να μας εισάγει στο κόσμο του Linux και του open source γενικότερα και να μας <<μορφώσει>> γύρω από την ασφάλεια και την ανωνυμία μας στο δίκτυο...Eιδικότερα,όπως γράφουν στο μανιφέστο τους: " Σκοπός μας είναι πρώτον να ενημερώσουμε τον κόσμο για τα διαδικτυακά του δικαιώματα και πως μπορεί να τα προστατεύσει και δεύτερον να επιτεθούμε με κάθε μέσο σ'αυτούς που τα υπονομεύουν."

Μιλάμε βέβαια για την CyberAnarchy την οποία μπορείτε να βρείτε στον δικτυακό της χώρο http://cyberanarchy.org/ ....

Τα παιδιά μέχρι στιγμής κάνουν πολύ καλή δουλειά ανεβάζοντας και ένα tutorial για την ανωνυμία μας στο δίκτυο μέσω του δικτύου Tor...

Eκτός από όλα αυτά,κάνουν και μία εκπομπή(την οποία υπάρχει η δυνατότητα να την κατεβάσετε από το site) γύρω από τεχνολογικά θέματα...

Επιθέσεις της συγκεκριμένης ομάδας μπορείτε να βρείτε με ένα απλό search στο Athens.IndyMedia...

Οι ίδιοι εξηγούν το σκοπό των επιθέσεων τους : "Τα μηνύματα που αφήνουμε σε κάθε επίθεση δηλώνουν ξεκάθαρα, πως όχι μόνο δεν εξυπηρετούμε συμφέροντα κομμάτων, αλλά είμαστε ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας. Οι στόχοι που επιλέγουμε είναι αμιγώς πολιτικοί και οι επιθέσεις μας πολλές φορές απλά συμβολικές. Δεν επιθυμούμε να βανδαλίσουμε άσκοπα, απλώς χρησιμοποιούμε τα δικά τους μέσα για να ακουστούν οι φωνές μας που φιμώνονται ολοένα και περισσότερο."


Και κλείνουν με την ευχή τους/μας : " Να γκρεμίσουμε με οποιοδήποτε τρόπο τα φράγματα, φυσικά και ψηφιακά, τα οποία προσπαθούν να χτίσουν αυτοί που μας θέλουν φυλακισμένους. Οι πληροφορίες και η διακίνηση ιδεών πρέπει και θέλουν να είναι ελεύθερες. Το ίδιο κι εμείς!"

Καλή συνέχεια παίδες.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: